Dames haar accessoires

Als je ’s ochtends voor de spiegel staat en je bent helemaal klaar, je kleding en make-up zijn helemaal perfect… Denk je er dan ook wel eens aan om iets in je haar te doen? De mogelijkheden met haar accessoires zijn eindeloos!

Aantal gevonden producten: 334
Sorteer op
Vorige
1 2 3 4 5

Feestelijke haarband

Een haarstuk, een haarband, haarelastiek, haarclip… Een elegante haarclip draag je makkelijk naar je werk, gecombineerd met een leuk blousje. Wil je iets meer uitpakken, dan kun je bijvoorbeeld een jurkje aan doen en een haarband in je haar doen terwijl je je haar los of zelfs vast draagt. Een haarband hoeft namelijk echt niet alleen functioneel te zijn! En wedden dat je veel complimentjes krijgt van collega’s?

De haarband kwam in opkomst in de jaren twintig/dertig van de twintigste eeuw en werd gedragen door modieuze vrouwen. In de tijd van de flowerpower stak ‘ie ook weer de kop op. Zelfs mannen hebben een tijdje haar accessoires gedragen! De haarband was in de jaren tachtig een tijdje een modeartikel, omdat onder andere Sylvester Stallone de haarband droeg in Rambo: First Blood. Haar accessoires zijn natuurlijk ook perfect voor een feestje. Heb je een feestje met een ‘Great Gatsby’- of ‘thirties’-thema, krul (pijpenkrullen, als het je lukt!) dan je haren en steek een mooie gouden clip in je haar, schuin boven je oren. Wil je het jezelf gemakkelijk maken, steek je haar dan op en doe een haarband met pareltjes en goud in. Kledingvinder.nl heeft haar accessoires voor elke gelegenheid, dus ook als je voor een wat meer casual look gaat. Een meer bohemian stijl vind je bijvoorbeeld bij de haarsjaals. Bij deze sjaals kun je je haar los of vast dragen, maar op beide manieren creëer je in combinatie met een haarsjaal een nonchalante look. Onze tip: met een lange rok een spijkerblouse en je hippie-outfit is helemaal af. Vergeet de armbandjes van touw om je polsen trouwens niet. Je shopt het allemaal op Kledingvinder.nl!