Dames oorwarmers

Heerlijk, koning winter heeft zijn intrede weer in het land gedaan! Dikke winterjas aan, wanten en een warme sjaal. Jij bent klaar om naar buiten te gaan! Het enige wat nog mist, zijn dikke warme oorwarmers. 

Warm je oren met oorwarmers

Je hoofd koelt in de winter snel af, dus een verwarmend hoofddeksel is geen overbodige luxe! Heb je nog wel een muts in huis? Die gebruik je nooit omdat je haar dan in de war gaat? Ah, daar heeft Kledingvinder.nl een hele goede oplossing voor: oorwarmers! Het is misschien niet heel voor de hand liggend, maar wij kunnen eigenlijk alleen maar voordelen benoemen. Je oren blijven warm, je haar gaat niet door de war, je haar wordt niet statisch en het ziet er ook nog eens hartstikke lief uit!


De oorwarmers van Craft zijn van thermo-materiaal en zullen dus extra warmte vasthouden. Deze oorwarmers zijn ideaal voor tijdens het sporten. Door de neutrale, zwarte kleur zijn de oorwarmers door dames en heren te dragen. De oorwarmers zijn van stevig materiaal, zodat deze niet afzakken als je heen en weer rent. Voor een lekkere winterse en casual look ga je voor een gebreid exemplaar. Die zijn in veel kleuren verkrijgbaar en met of zonder patroon. Match je oorwarmers met je jas, handschoenen en sjaal en je maakt echt een fashion statement! Het is echt niet onmogelijk om warm te blijven en er toch ook leuk uit te zien. En dames, zeuren jullie heren over koude oren? Oorwarmers zijn echt niet alleen voor vrouwen! Mooie gebreide oorwarmers, bijvoorbeeld zwart of grijs kunnen mannen combineren met een mooie zwarte jas en een fijn gebreide sjaal. Als ze de oorwarmers voorzichtig over hun hoofd aandoen, hoeft hun haar echt niet door de war te gaan! Want dat is toch vaak de grootste angst van onze mannen…