Dames regenhoed

Is er motregen aangekondigd? Kies dan niet voor een heel regenpak, maar haal je regenhoed van de kapstok! Ideaal als je je haar droog wil houden bij een beetje regen. 

Aantal gevonden producten: 1
Sorteer op

Paraplu? Doe een hoed op!

Verwaaid aankomen bij die lekkere lunch is wél heel vervelend! Kledingvinder.nl heeft voor jou de oplossing: de regenhoed! Nu moet je misschien even in je gedachten graven en denk je aan wat oudere dames met zo’n doorzichtig regenkapje op. Maar zo zien de regenhoeden er tegenwoordig niet meer uit! Kledingvinder.nl heeft hoeden in alle kleuren van de regenboog geselecteerd, zodat je er eentje kunt uitkiezen die bijvoorbeeld bij de kleur van je jas past. Natuurlijk zijn er ook neutrale kleuren voor de regenhoeden, voor de dames die willen dat hun regenhoed bij alle jassen past.

Een paraplu is maar onhandig: als 'ie al niet kapot waait zorgt 'ie er wel voor dat jíj bijna van je fiets waait. Van de wind heb je met een regenhoed écht geen last, daar zitten namelijk gewoon twee touwtjes aan die je onder je kin knoopt. Nog een voordeel van een regenhoed: in een oogwenk heb je ‘m opgevouwen en je steekt hem zo in je jaszak als je hem niet meer nodig hebt. Als je dat te propperig vindt stop je ‘m desnoods onder het zadel van je fiets.