Vintage haar accessoires

Je bent bijna klaar om de deur uit te gaan, maar er is nog een laatste obstakel: je kapsel! Je denkt al dagen na over wat je allemaal met je haar zou kunnen doen. Wat je nodig hebt? Een vintage haar accessoire! 

Aantal gevonden producten: 0
Sorteer op
Er zijn geen producten gevonden die voldoen aan de huidige selectie.

Vintage haaraccessoires voor elk kapsel

Natuurlijk moet je haar helemaal bij je vintage look passen en dit is met de vintage haar accessoires van Kledingvinder.nl geen enkel probleem! Van chique zwarte haarbandjes in de stijl van de jaren twintig tot vrolijk gekleurde strikken zoals die werden gedragen in de jaren vijftig, voor elke outfit is er een passende accessoire.

Haa raccessoires bestaan er in veel soorten en maten. Vintage haarklemmen van Celestine zijn een ideale accessoire om in een handomdraai een vintage kapsel te creëren. Voorzien van mooie decoraties passen deze haarklemmen in jaren twintig stijl perfect bij een elegante vintage jurk. Celestine maakt het door middel van een schattige haarclip in de vorm van een strik mogelijk om je haar een kleine update te geven zodat je kapsel bij je vintage outfit past. Niet alleen haarklemmen staan goed bij een vintage outfit, ook een haarband met parels geeft je kapsel een unieke vintage look. Op Kledingvinder.nl zijn naast chique haarklemmen en bandjes in de stijl van de jaren twintig ook gekleurde bloemen van het merk Collectif te vinden die je kapsel op een kleurige manier een vintage look weet te geven. Is rockabilly meer jouw stijl? Probeer dan eens één van de gekleurde strikken te combineren met een stoere jurk met polkadots. Een stoere strik staat goed bij een paardenstaart maar is ook een geweldig accessoire om gewoon om je pols te dragen.