Vintage paraplu

Het is ’s ochtends vroeg, de zon is nog niet op en je bent al helemaal klaar om de dag goed te beginnen, want je hebt je nieuwste outfit aangetrokken. Het begint helaas te regenen op het moment dat je een stap buiten de deur zet in je zorgvuldig uitgekozen vintage outfit. Had je nou maar een paraplu bij je...

Droog door weer en wind met een vintage paraplu

Een vintage paraplu maakt je outfit tijdens regenachtige dagen helemaal compleet! Je komt nooit meer doorweekt aan op een afspraak, je werk of bij een feestje. Een vintage paraplu is de ideale manier om stijlvol droog te blijven tijdens een regenbui. Verbaas je vriendinnen met een gekleurd bloemetjespatroon of vintage polkadots op een stijlvolle vintage paraplu!

Ben je helemaal weg van de prachtige vintage kleding uit bijvoorbeeld de jaren vijftig? Grote kans dat je in Nederland vaak te maken krijgt met een regenbui, maar met bijvoorbeeld een prachtige rode vintage paraplu met polkadots ga je in stijl een regenbui tegemoet. Polkadots zijn terug te vinden op paraplu’s in vele kleuren waaronder roze, zwart en rood. Je doet natuurlijk niets aan een beetje regen maar gelukkig is bij Kledingvinder.nl altijd een passende oplossing te vinden. Ook de vintage paraplu’s met vrolijke bloemenpatronen of vlinders uit de jaren zestig zijn door de hoeveelheid kleuren perfect te combineren met jouw vintage outfit. Laat die regen maar komen! Vintage paraplu’s van Kledingvinder.nl zijn niet alleen handig om je droog te houden, ze maken je vintage outfit ook nog eens compleet!