Vintage riemen

Je hebt je outfit voor vandaag samengesteld. Je voelt je goed en dat wil je natuurlijk laten zien! Daarvoor heb je nog één ding nodig: een mooie vintage riem. 

Aantal gevonden producten: 0
Sorteer op
Er zijn geen producten gevonden die voldoen aan de huidige selectie.

Kleine details

Bij Kledingvinder.nl zijn talloze accessoires te vinden om je outfit helemaal compleet te maken en om ervoor te zorgen dat je zorgvuldig uitgekozen outfit helemaal tot zijn recht komt. Bij de juiste outfit is een mooie vintage riem vrijwel onmisbaar! Het zijn deze kleine details die er voor zorgen dat je er nog beter uitziet in je vintage outfit. Van brede riemen in de jaren vijftig stijl die je vrouwelijke figuur benadrukken tot smalle riemen met verassende vintage accenten, bij kledingvinder.nl vind je altijd de perfecte vintage riem! van bekende merken als Collectif, Hell Bunny en Tatyana.

Kleine details kunnen een groot verschil maken bij je zorgvuldig uitgekozen outfit. Vintage riemen maken elke vintage outfit helemaal compleet! Een mooie vintage jurk staat bijvoorbeeld nog beter met een brede elastische riem van Hell Bunny. Dit zorgt voor net iets meer pit in je vintage outfit en uiteraard wordt je vrouwelijke figuur geaccentueerd, wat zorgt voor een prachtig silhouet. De vintage riemen van Hell Bunny zijn niet alleen verkrijgbaar in verschillende kleuren,maar ook met een kersen print om je stoere rockabilly outfit helemaal compleet te maken! Naast dat een mooie brede riem zorgt voor een mooi vrouwelijk silhouet kunnen vintage riemen ook gebruikt worden als een kleine aanvulling op een vintage outfit. De stijlvolle smalle riemen van bijvoorbeeld Tatyana geven een vintage outfit net iets extra’s. De vintage riemen van Kledingvinder.nl zijn er in vele verschillende maten, kleuren en uitvoeringen waardoor elke vintage outfit helemaal afgemaakt kan worden! van stijlvol tot stoer, voor elke gelegenheid is een perfecte vintage riem te vinden!