Jongens mutsen & sjaals

Als er één ding belangrijk is voor jongens, dan is het wel stoer zijn! Herkenbaar? Mutsen en sjaals zijn daardoor misschien geen favoriete items. Gelukkig zijn de jongens mutsen en sjaals op Kledingvinder.nl een goed compromis!

jongens mutsen en sjaals,Kleurig of ingetogen?

Wij snappen ook dat je je oogappeltje graag warm van huis naar school, of van huis naar voetbal wilt hebben. Sluit gewoon een compromis met je zoontje! Wel een warme muts en sjaal, maar dan een stoere! Laat het hem desnoods zelf uitzoeken. Makkelijk zat, je laat hem gewoon deze pagina zien en hij kiest de set uit die hij het mooist vindt! Of houd je liever zelf de controle…?

Tsja, als je je spruit zelf laat kiezen wordt het waarschijnlijk de muts met de felste kleuren. Maar als jij daar niet zo van bent heeft heeft Kledingvinder.nl ook nog een hoop andere mutsen & sjaals voor je op een rijtje gezet die wat ingetogener zijn. Je kunt bijvoorbeeld een compromis sluiten met de dark blue/green muts van Maximo. Dit is een grijze, fijn gebreide muts met een groene ster voorop. Met deze muts krijgen de jongens de felle kleur die ze willen en de mama’s de nettere kledingstijl waar ze naar op zoek zijn.

Babymutsjes

Aan de allerkleinste jongens hebben we natuurlijk ook gedacht. Voor je baby is een muts een must om hem warm te houden, zeker als jullie lekker naast buiten gaan! Koop een mutsje dat minstens zijn oren bedekt. Zijn gezichtje moet natuurlijk wel vrij blijven. Kijk ook voor je babyjongetje eens bij de mutsjes van Maximo, ze zijn op om op te eten! Onze tip: extra handig zijn de sjaaltjes die je bij het mutsje krijgt. In de stijl van het mutsje, dus je kleine man ziet er gelijk ook stylish uit. En, tussen ons: die sjaaltjes zijn ook erg handig als hij tandjes krijgt. Want daar komt nogal wat speeksel bij kijken. Door het sjaaltje hoef je niet telkens z’n shirt te verschonen, maar doe je simpelweg een nieuw sjaaltje om. Je kunt deze in setjes van drie kopen.