Jongens petten

Petje af voor de jongen die deze petten kan laten liggen! Petten zijn namelijk super cool en weer helemaal terug in de mode.

Aantal gevonden producten: 0
Sorteer op
Er zijn geen producten gevonden die voldoen aan de huidige selectie.

Petten voor jongens

Door de jaren heen zijn petten uitgegroeid tot de ultieme mode-accessoires voor jongens. Wedden dat jouw zoon er ook één wil? Zet je zoon een pet op en zijn look wordt ineens tien keer stoerder. En dat is waar hij voor wil gaan natuurlijk. Tegelijkertijd laat hij zien dat hij oog heeft voor mode. Jongens petten zijn op veel verschillende manieren te dragen: met de klep naar voren, opzij of naar achteren. Zo kan je zoontje experimenteren met verschillende looks en stijlen.

Altijd in stijl met deze petten

Met jongens petten kun je veel verschillende stijlcombinaties maken. Zo kun je natuurlijk heel simpel voor de streetstyle gaan. Draag een spijkerbroek met een basic t-shirt. Draag er een gaaf vest overheen en maak het geheel af met een jongens pet. Dit ziet er super stoer uit, en de look is ook nog eens erg comfortabel. Natuurlijk kun je ook voor een nette uitstraling gaan met een knipoog. Leg voor je zoontje een skinny jeans klaar met een mooie blouse die goed aansluit. Zorg ervoor dat hij de broekspijpen omrolt, zet zijn favoriete sneakers voor hem klaar en laat ‘m zijn petje opdoen. Zo heeft hij een stijlvolle look, die toch lekker casual is. Kies samen met je zoon jullie favoriete pet en ga voor stijlvolle outfits!