Meisjes haar accessoires

Je haar ’s ochtends kammen en dan gewoon los dragen, daar is jouw dochter niet van. Zij houdt van net even wat anders. Duik met haar eens in het enorme aanbod van meisjes accessoires op Kledingvinder.nl! 

Aantal gevonden producten: 5
Sorteer op

Klein, groot, parel, glinster

Natuurlijk, een staart, knot of vlecht kan af en toe ontzettend leuk staan, maar jouw dochter zoekt wat meer uitdaging. Misschien bezit je de kunst tot invlechten al? Wij denken dat je haar kapsel heel leuk kunt pimpen met haar accessoires. Haaraccessoires geven haar kapsel net dat beetje extra.

Kledingvinder.nl heeft de leukste meisjes haar accessoires voor je op een rijtje gezet! Je hoeft niet meer op verschillende sites te kijken, je kunt gewoon een keuze maken op onze site. Best handig, want dan heb je gelijk een overzicht van wat er te koop is. Wil je bijvoorbeeld een lok van je dochter opzij schuiven met een speldje of wil je een paar pareltjes in haar haar draaien als ze naar een wat chiquere gelegenheid gaat? Een strikje kan prima tijdens alle gelegenheden, want meisjes mogen er altijd meisjesachtig uitzien!

Mix en match

Je hoeft het natuurlijk niet bij één speldje te houden, als het gaat om meisjes haar accessoires. Je kunt schattige schuifjes gebruiken om je dochters knot vast te zetten, maar je kunt 'm vervolgens ook versieren met een strikje of een haarband. Maak ook eens een vlecht, met een lint als derde streng haar. Onderin vastmaken met een vrolijk elastiekje en die normaal gesproken niet zo spannende vlecht is ineens een stuk vrolijker! Kledingvinder.nl heeft natuurlijk ook wat subtielere haar accessoires voor je uitgezocht. Houdt je dochter van makkelijk, borstel dan haar haar, of toupeer het, spuit er wat haarlak in en als je tevreden bent, steek dan een haarband in. Voor de finishing touch kun je eventueel nog wat plukjes onder de haarband uit laten komen en deze weer inspuiten met een beetje haarlak. Klaar om te gaan!