Meisjes handschoenen

Je dochtertje heeft haar jas aan, sjaal om, muts op. Ze is klaar om te gaan. Je kijkt nog een keer naar d’r en bent klaar om te gaan. Toch? Nee hoor, jullie zijn nog wat vergeten!

meisjes handschoenen, Warm maar ook fashionable

Kledingvinder.nl heeft een selectie van verschillende meisjeshandschoenen voor je op een rijtje gezet, zodat je de perfecte handschoen voor je meisje uit kunt zoeken.

Handschoenen houden je handen warm, maar daar zijn ze natuurlijk niet alléén voor. Jouw mini-me mag er ook best fashionable uitzien! Pimp de outfit van je meisje met een paar handschoenen! Het leukste is natuurlijk als je een setje koopt, met de muts en de sjaal in dezelfde stijl als de handschoenen. Super handig zijn de handschoenen die aan elkaar vast zitten met een touwtje. Steek één handschoen via de binnenkant van de jas door de mouw, en doe dit vervolgens ook met de andere want. Doe het natuurlijk wel langs de rug van je dochtertje, en niet langs haar buik. Op die manier heeft ze geen last van het touw, maar heb je wel een ideale oplossing voor het ‘waar is toch die linkerhandschoen’-probleem. Als moeder ben je namelijk al wel genoeg de locatievinder van allerhande zaken. “Mam, waar is mijn…..?”

De keuze is reuze

Waarschijnlijk heb je al een leuke jas voor je kleine dame uitgezocht. De handschoenen volgen meestal daarna pas, en dat snappen wij helemaal. Maar het is natuurlijk wel leuk als alles een beetje bij elkaar past. Kledingvinder.nl heeft een aantal setjes, zodat écht alles bij elkaar past, dus een muts, handschoenen en sjaal. Als je het leuk vindt om een beetje te matchen, maar niet precies alles op elkaar afgestemd wilt hebben kun je er ook voor kiezen om alleen de handschoenen en muts op elkaar af te stemmen. Natuurlijk hebben meisjeshandschoenen alle kleuren van de regenboog. Je hoeft alleen maar haar favoriete kleur uit te zoeken. En oké, het liefst een paar dat ook bij de jas past!