Collecties: Hippe Babykleding

maandag 15 augustus 2016

Als kersverse moeder ben je helemaal in de wolken door de pasgeboren baby. Het liefst wil je de hele dag bij het kleine hummeltje zijn. De baby heeft uiteraard kleertjes nodig, en laat Kledingvinder nou dé webshop zijn die de allerschattigste spulletjes in huis heeft. Hippe babykleding voor stoere ventjes of snoezige meisjes, bij ons ben je aan het juiste adres!

Hoewel vrijwel alles om baby’s bestwil draait, is shoppen voor de kleine ook een klein beetje een bevrediging voor jezelf. Zonder schuldgevoel shoppen, want het is immers voor de baby. Je shopt niet voor jezelf, maar krijgt wel het euforische momentje van een goede vondst mee. Eigenlijk is alles wat je ziet leuk: broekjes, mini-sneakers, rompertjes, t-shirtjes met ‘I Love Mama’, petjes of jurkjes met flamingo’s, ananassen of cactussen erop! Als je zelf waarde hecht aan de nieuwste mode, dan is het ook leuk om de kleine in hippe babykleding te steken.

Hippe babymerken

Welke merken mag je nou echt niet missen als het op kleertjes voor de kleine aankomt? Er springen er een paar uit: Mini Cirkus, Petit Bateau, Noppies, Molo en Phister & Philina. Jurkjes, shirtjes en truien met gekke prints als tractors, voetballen, vliegjes, roze koeien, fruit en andere snoezige of stoere plaatjes, maken de babykleren te aandoenlijk om te laten gaan. Er wordt ook echt gelet op modetrends. Zo komen nature en food prints veelvuldig voor, maar ook veel kleur en plaatjes uit het dierenrijk. Is er iets schattigers te bedenken dan een baby met een jurkje met dieren erop aan, in allerlei snoeperige kleuren? Daar smelt bijna iedereen wel voor!

Kan je na het lezen van dit artikel al bijna niet meer wachten met shoppen voor de kleine? Neem een kijkje in de shop van Kledingvinder.nl en laat je verrassen door het grote aanbod hippe babykleding.