Kidscollectie: coole duurzame mode

vrijdag 11 maart 2016

Duurzame mode stoffig en ouderwets? Misschien tien jaar geleden wel, maar tegenwoordig maken zelfs de coolste merken als G-Star Raw (for the oceans) verantwoorde kleding. Mode combineren en ook nog een bijdrage doen aan het milieu, dat klinkt als een gouden combinatie. Voor kinderen ontstaan ook steeds meer toffe merken, zodat het hele gezin er verantwoord bij kan lopen. Maak in deze blogpost kennis met de leukste duurzame kindermerken!

Gebruik van biologisch (organisch) katoen, natuurlijke verftechnieken, duurzame materialen, gerecyclede producten verwerkt in kleding: het zijn een aantal van de mogelijkheden om kleding op een meer verantwoorde manier te produceren. Wat is er mooier dan je kinderen te kunnen vertellen dat de kleding die ze dragen minder slecht voor de natuur is dan niet-duurzame kleding? En dat hun trui dus beter is voor het welzijn van mensen.

Soft GalleryCeLaViBobo ChosesPetit by Sofie SchnoorMoloMini RodiniAlbababyBisgaardFred’s World by Green CottonGroKnast by Knutter, Loud ApparelPopupshop en Name it: veertien duurzame merken speciaal voor kinderen in onze webshop. Allemaal hebben ze hetzelfde gemeen: liever zijn voor de wereld waarin we leven. Stuk voor stuk merken met hippe en coole collecties, geïnspireerd op de laatste modetrends, maar dan duurzaam en milieubewust.