Sportcollecties: zweten in stijl

vrijdag 09 oktober 2015

Favoriete onderwerp van onze blogger Wilmke van W in Wonderland: praten over sport en sportkleding. Jezelf lekker in het zweet werken wordt steeds meer gezien als iets wat gewoon bij het dagelijks leven hoort. Lekker hardlopen in de natuur, boksen in de sportschool of thuis voor de laptop een bikini body guide afwerken. De keuze is reuze. Er zijn natuurlijk ook mensen die iedere keer met lood in de schoenen gaan sporten. Daarom moet je het voor jezelf ‘leuk’ maken, en dat kan door de hipste en coolste sportkleding te dragen. Kledingvinder.nl laat je de keuze uit de webshop zien!

Het helpt echt voor je motivatie: sporten zo leuk mogelijk maken voor jezelf. Download je favoriete muziek en knal dat rondje hardlopen door. Of ga met vriendinnen bootcampen, zo dat je elkaar lekker kunt uitdagen en ook nog lol hebt tegelijk. Dan is er natuurlijk ook nog kleding om het leuk te maken. Waarom zou je in een zwarte broek en zwart shirt gaan joggen als je ook kunt kiezen uit gave prints en knalkleuren? Tenzij je natuurlijk liever voor een incognito look gaat.

Nieuwste sportcollecties

De meest geweldige collecties zijn te vinden in onze webshop. Wat dacht je van deze ultrahippe (voor durfals) tight (legging) van ROXY? Of deze sexy sportbeha met palmbomenprint in het roze? Wat opvalt bij de nieuwste collecties, is het gebruik van felle kleuren en drukke prints. Veel bloemen-, grafische, en dierenprints. Maar ook veel felroze en neongeel komen voorbij. Natuurlijk zijn er ook een aantal zwarte leggings met subtiele prints of kleurvlakken op de zijkanten of onderaan de broek. Voor ieder wat wils dus!