Trendy positiekleding voor aanstaande moeders

maandag 17 oktober 2016
Veel nieuwe moeders kunnen wel een handje gebruiken bij dit proces. Speciaal voor de aanstaande moeders een lijstje met vier topcollecties voor de trendy mamas onder ons. Shop direct de meest trendy positiekleding van het moment.

Mamalicious

Mamalicious is een kledingmerk speciaal ontwikkeld voor aanstaande en nieuwe moeders. Het merk kenmerkt zich door een mix van diverse prints, unieke uitsnedes en en zeer vrouwelijke details die ervoor zorgen dat je trendy voor de dag komt ongeacht je vormen. Het is daarom ook fijn dat Mamalicious hun slogan -Shape with style- daadwerkelijk weet waar te maken.

Anna Field Mama

Het Duitse modemerk staat bekend om moderne, trendy kleding met een redelijke prijs. Het kleurenpalet is uniek en je merkt dat de ontwerpers gebruik maken van zachte aardetinten en dit combineert met zwart en grijs. Voor de kleur liefhebbers onder ons heb je ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld topjes en jurken met prints te mixen met simpele basics of accessoires. De kleding is niet alleen betaalbaar maar ook zeer makkelijk te combineren met andere items uit de gehele collectie.

Jojo Maman Bébé

In 1993 wordt het merk gelanceerd vanuit een piepkleine kantoorruimte in London. De allereerste catalogus wordt gelanceerd met 30 verschillende stijlen voor zwangere vrouwen en babykleding. In slechts tien jaar tijd is Jojo de koploper in Engeland op het gebied van trendy baby, kinder en positiekleding. Het is een merk met hart en in een interview vertelt de oprichter Laura Tenison dat ze geheel selfmade is.

Noppies zwangerschapskleding

Het fijne van de Noppies dameskleding is dat ze trendy kleding aanbieden voor zwangere vrouwen. In 1991 werd het merk opgericht en vanaf de eerste collectie was Noppies een trendsetter. Van jurkjes tot leuke tunieken en broeken met de perfecte pasvorm voor de vrouwen in verwachting. Als zwangere vrouw wil je het liefst zolang mogelijk alles zelf doen en exact dezelfde filosofie vind je terug in de collecties. het is zeer comfortabel en zodanig geproduceerd dat je er niet zozeer de hoofdprijs voor betaald maar wel trendy voor de dag komt.