Fashion Blog Contest: op zoek naar dé fashionblogger voor Kledingvinder.nl

woensdag 06 mei 2015

Kledingvinder.nl is op zoek naar een enthousiaste fashionblogger! Vind jij het leuk om je volgers te voorzien van outfitinspiratie? Houd jij hen graag op de hoogte van modetrends? En wil je jezelf verder ontwikkelen als blogger? Doe dan mee met de Fashion Blog Contest!

In de Fashion Blog Contest ga jij de strijd aan met andere fashionbloggers. Maak een styleboard met de leukste zomertrends voor dames, heren óf kids en schrijf hier een leuke blog bij. Verras ons! Want wie weet word jij dan dé blogger waar Kledingvinder.nl naar op zoek is. Uiteraard krijg je daar, naast een dosis ervaring en een groot bereik, veel leuks voor terug!


Wat krijg je daarvoor terug?

Als jij de Fashion Blog Contest wint, dan mag je iedere maand voor ons een aantal blogs realiseren over de laatste trends en musthaves, de mooiste modemerken en -collecties, en de fijnste winacties en kortingscodes. Maar dat is nog niet alles.

Ook krijg je..

 • - Iedere maand een fashioncheque t.w.v. € 75
 • - Een podium om jezelf te ontwikkelen als fashionblogger
 • - Aandacht op onze socialmediakanalen
 • - Meedenken over de collecties en het assortiment op Kledingvinder.nl
 • - Exclusieve content en nieuwtjes van de mooiste modemerkenWie zoeken wij?

Kledingvinder.nl is een gids in de wereld van modewebshops, en helpt en inspireert je bij het vinden van de perfecte outfits en mode-items voor het hele gezin. Omdat vrouwen over het algemeen vaker dan mannen beslissers en kopers van kleding zijn - dat geldt van twintigers tot (jonge) moeders - willen wij hen graag voorzien van inspiratie. Daarom zoeken wij:

 • - Een vrouwelijke, ervaren blogger rond de 22-35 jaar met een eigen blog en publiek 
 • - Kennis van en een passie voor social media
 • - Kennis van beeldbewerking en InDesign of Photoshop
 • - Je bent op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van mode
 • - Je hebt een vlotte, foutloze, toegankelijke schrijfstijl
 • - Je bent creatief en kunt out-of-the box denken
 • - Iemand die met creatieve ideeën komt om Kledingvinder.nl nog groter te maken. Wat moet je daarvoor doen?

Maak een styleboard met de leukste zomertrends voor dames, heren óf kids en schrijf hier een leuke blog bij. Maak in je styleboard gebruik van alle producten die te vinden zijn op Kledingvinder.nl.

Tip! Maak een styleboard in een bepaald thema. ‘Festivaloutfits voor dames’, ‘Wedding inspiratie voor kids’ of ‘Stoere sieraden voor mannen’ bijvoorbeeld.

Je bent geheel vrij in de grootte van het styleboard en de lengte van je blog, maar houd in je achterhoofd dat de blog past bij de tone-of-voice van Kledingvinder.nl én dat het styleboard als afbeelding geschikt is voor de verschillende sociale kanalen.

Meedoen met de Fashion Blog Contest? Mail dan je styleboard (als PNG-bestand) met bijbehorende blog naar info@kledingvinder.nl

Reageren kan tot en met donderdag 25 juni! 

Hoe kun je de Fashion Blog Contest winnen?

Uit de inzendingen kiest de redactie van Kledingvinder.nl de beste 3 styleboards en blogs. Deze worden geplaatst op de blogpagina van Kledingvinder.nl én verspreid via onze sociale kanalen. De maker van de populairste blog wordt de nieuwe fashionblogger van Kledingvinder.nl!