Alles kids: Kinderen kiezen eigen unieke stijl

vrijdag 11 september 2015

Heerlijk is het om een dagje te gaan shoppen voor jezelf, maar als je kinderen hebt zal de buit lang zo groot niet meer zijn. Een deel van het geld gaat dan namelijk op aan de leukste kleding voor je kroost. De meeste ouders vinden het redelijk belangrijk dat hun kids er ‘leuk’ uitzien. Zo niet, dan laten modebewuste ‘vroege vogels’ dat zelf wel weten! Natuurlijk shop je in onze webshop alles voor je kinderen bij elkaar.

Mini-stijliconen

Hoe oud sommige kids ook mogen zijn, er lopen soms al complete mini-stijliconen rond. Meestal stijlvol gemaakt door de ouders zelf, gebaseerd op wat zij zelf mooi vinden. Neem bijvoorbeeld North West (inderdaad, het dochtertje van Kim Kardashian-West en Kanye West). Het hummeltje is nog maar twee jaar oud, maar schijnt nu al een eigen stylist te hebben. Deze moet ervoor zorgen dat North een mini-me van haar moeder wordt. Of ze het nou leuk vindt of niet.

Gedurfde keuzes

Er zitten ook kinderen tussen die zich weinig aantrekken van wat ‘hoort’ en gedurfde kledingkeuzes maken. Zo loopt de 9-jarige dochter van Angelina Jolie en Brad Pitt, Shiloh, graag rond in stoere jongenskleding. Docter Martens kistjes, een mannenpak, wilde haren, ze maakt haar eigen keuzes als het aankomt op kleding.

Eigen smaak, eigen stijl

Meestal weten kinderen zelf heel goed wat ze wel en niet mooi vinden. Sommige meiden vinden prinsessenrokjes het einde, anderen lopen liever in een spijkerbroek rond zodat ze boompje kunnen klimmen. Smaak kan natuurlijk veranderen in de loop der jaren. Het wil ook niet altijd zeggen dat kinderen de kleding die hun ouders voor hen kopen ‘mooi’ vinden of lekker vinden zitten.

Samen online shoppen

Of je nu voor dure merkkleding gaat of liever bij budgetketens shopt, ga lekker samen met je kroost online shoppen. Ontdek wat ze leuk vinden en wat niet. Soms hebben ze een geheel eigen stijl, soms zijn die keuzes ook gebaseerd op de heersende modetrends op school. Waar jij (of je kind) ook voor kiest, slagen voor hippe kleding voor kinderen doe je zeker in de webshop van Kledingvinder.nl.