Merk voor kids uitgelicht: NIK&NIK

vrijdag 27 mei 2016

NIKKIE, het toffe merk van multitalent Nikkie Plessen, stond al eerder in de spotlights van Merk uitgelicht. Uiteraard kunnen we niet achterblijven met haar nieuwe lijn, speciaal voor kinderen: NIK&NIK. Een perfecte collectie aan hippe kledingstukken voor kids, als je high end-ontwerpen zoekt, maar er niet de hoofdprijs voor wilt betalen.

Grote zus NIKKIE loopt alweer een aantal jaartjes mee en groeit keihard met showrooms door heel Europa en Azië. Nog niet groot genoeg voor een NIKKIE-outfit? Dan is er het kidsmodelabel NIK&NIK styled in Amsterdam met classics en basic items, aangevuld met statement stukken. Geen kinderachtige kleding, maar stoere en hippe collecties voor almost grown-ups.

NIK&NIK focust net als main label NIKKIE op statement stukken, basics en toffe items met catchy teksten. #No Filter, So Busy, Rock Chick, I Am Freaking Cold, Trouble But Cute, slechts een aantal grappige quotes die Plessen op de kleding heeft laten drukken. Daarnaast zijn er voor kids ook leren jasjes, skinny jeans, rokjes en shirts in kleinere maten.

In onze webshop is de nieuwe NIK&NIK-collectie helaas nog niet te vinden, maar we brengen je uiteraard op de hoogte zodra de collectie binnen is. Kun je eerst nog lekker voor jezelf shoppen met deze NIKKIE-items. Happy shopping!