Merkkleding voor kids!

vrijdag 30 oktober 2015

Merkkleding is vaak vrij stevig geprijsd. Dus een Chanel-tas of jas van Armani koop je allicht niet zo snel voor jezelf. Voor je kids wil je natuurlijk ook graag dat ze er hip en leuk bij lopen. Hoewel je misschien geen honderden euro’s uit wilt geven aan kleding voor je kroost - ze groeien er tenslotte snel weer uit - heeft kindermerkkleding één voordeel: het is stukken goedkoper dan dezelfde items in volwassen variant.

Neem nou de veel geziene Kenzo sweater met de tijgerkop erop. De trui kost voor volwassenen al snel zo’n 200 euro of meer. De kindervariant is ‘slechts’ rond de 80 euro. En waar je voor een jas van Diesel al snel minimaal 300 euro betaalt, is een jas uit de kindercollectie zeker de helft goedkoper. 

En dat is dus direct een goede tip voor ouders die wat kleiner zijn: kijk ook eens bij de kindercollectie van duurdere merken. Vaak zit er in zo’n collectie wel een maat 176, die door kan gaan voor maat XS of zelfs een kleine S. Dat is wel even zoeken, maar dan heb je ook een ‘koopje’. En misschien wel twee vliegen in één klap - voor jou en je dochter bijvoorbeeld! 

Waarom merkkleding voor kinderen?

Het is geen gekke trend dat ouders hun kinderen merkkleding willen aantrekken. Dure merken kunnen tegenwoordig veel dichterbij staan dan vroeger. Waar merken eerder met name adverteerden in dure modebladen, zijn ze nu voor iedereen bereikbaar door actieve online aanwezigheid op Facebook, Pinterest of Instagram bijvoorbeeld. Daarnaast kun je ervan uitgaan dat de kwaliteit van merkkleding vaak beter is dan bij goedkopere kleding. En geeft merkkleding nog steeds een bepaalde status van succes af.

Al hoeft kleding met een label niet per direct heel duur te zijn. Goed zoeken helpt daarbij! Bij Kledingvinder.nl vind je veel toffe merken voor kids, met best wel betaalbare prijzen. Veel shopplezier!