Stoere jongenskleding

donderdag 06 oktober 2016
Bij Kledingvinder vinden we het een kleine moeite om een inspiratie moodboard te presenteren. De standaard overhemd, broek en schoenen kan je op talloze manieren combineren.

Stoere jongenskleding

Het is de tweede hilarische commercial van het opmerkelijke duo David Beckham en Kevin Hart die in september 2016 gelanceerd is. Degene die bepalen of kleding stoer is zijn tegenwoordig comedians en topvoetballers die overduidelijk een gevoel voor stijl bezitten. Waar de één meer de aandacht op schoenen of accessoires legt moet de ander het meer hebben van de simpele basis items. Iedereen heeft een unieke stijl die zijn of haar persoonlijkheid weergeeft.

Kleding als taal

Als u een zoon heeft die het liefst zelf zijn eigen kleding bij elkaar zoekt adviseren wij van Kledingvinder dat het oké is om je kind een bepaalde mate van vrijheid te geven. Als ouder maak je natuurlijk de allerlaatste keuze (of hij wel of niet zo de deur uit mag) maar ook de allereerste keuze bij de aanschaf van de kleding. Een geweldig boek geschreven door Eva Hollander over de meerwaarde van het uiten van je ware zelf door middel van kleding. Binnen de kaders die we voorgeschoteld krijgen in etalages en advertenties is het toch een geweldig gevoel om jezelf daarin volledig te kunnen uiten.

Mix & Match

Replay, McGregor, Tommy Hilfiger of een merk zoals Pepe Jeans bieden allemaal die meest perfect pasvormen aan voor alle jongens. Je kunt een Woden sneaker combineren met een Cars blouse of juist gaan voor de suède instappers. Kijk rustig rond op Kledingvinder.nl en mix and match de leukste en gekste creaties met of zonder je kleine stoere jongen. Kledingvinder.nl is er voor het gehele gezin en wij letten altijd op de kleintjes zeker met de fantastische aanbiedingen in de collecties.