Trends voor kids: snoeperige pastelkleuren

vrijdag 29 januari 2016

Hoewel het officieel nog winter is, voelen sommige dagen toch al bijna als voorjaar aan. Met de naderende lente druppelen de nieuwe voorjaarscollecties langzaam binnen, en krijgen we een inkijkje in de trends. Wat trek jij je mini-me aan? 

Zachte kleuren staan altijd prachtig bij kinderen, welke haar- of huidskleur ze ook hebben. Dit voorjaar zit je wat dat betreft dan ook goed, want de looks voor kids bestaan uit snoeperige pastelkleurtjes, her en der voorzien van dieren- en fruitprints. Babyroze en –blauw, lichtgeel, zacht oranje en lichtrood zijn kleuren die bij vele kledingmerken terugkomen. De kleuren maken zoete jurkjes voor meiden in de lentecollectie van onder andere Vingino, Supertrash Girls, Desigual en Mango Kids nóg zoeter. Maar tussen al het zoet is er ook plek voor een beetje stoer: coole shirts voor je kleine man met stoere dierenprints er op. De allerkleinsten steek je in schattige broekjes en shirts met fruitprints. 

Als we zeggen voorjaar, dan bedoelen we ook voorjaar. De ontwerpers hebben deze lente het ontluikende seizoen in hun bol. Kinderkleding is voorzien van kleuren en prints die precies passen bij het voorjaar; fluitende vogeltjes, ontluikende bloemetjes, groen gras, bloeiende bomen, etc. Daar worden jij én je kids vrolijk van! Duik in onze webshop en zoek je moois voor je kinderen bij elkaar.

Voor meer trends bekijk je de trend forecast van We Connect Fashion.