Zomerlook: SPORTY-CHIC OP HET WERK

maandag 13 juni 2016

Het is eindelijk weer blote benen-weer! De rokjes mogen de kast uit en de benen zien de frisse buitenlucht weer eens. Kledingvinders blogger Wilmke laat je zien hoe zij “uitpakt” en welke look haar zomerfavoriet is voor op het werk. 

Er bestaat een ongeschreven regel dat je niet met korte shorts of rokjes op het werk kan komen aanzetten. Hetzelfde geldt voor open schoenen, slippers, of doorzichtige shirts. Maar hoe kleed je je dan toch luchtig en zomers, maar wel geschikt voor op het kantoor? 

De zomer op kantoor betekent echt niet dat je de hele zomer in een lange broek moet lopen met een hooggesloten shirt erboven. Blogger Wilmke showt je in de foto hoe het anders kan! Zij combineert de zakelijke vorm van een kokerrok met een casual T-shirt. Een kokerrok in spijkerstof laat niet teveel blote been zien, maar is stoer en casual genoeg om je comfortabel in te voelen. Daarnaast zijn items van spijkerstof ook nog eens helemaal on trend. Met een paar sneakers eronder is de sporty-chic look helemaal af. 

Ook leuk: spijkerjasjes op het werk voor tijdens frissere dagen. Net iets netter voor de dag komen? Draag het jasje met een blazer of mooie blouse boven en verruil de sneakers voor pumps. Rode lipstick op je lippen en je tovert je sporty chic-look om naar een trendy-chic outfit.