COLLECTIE VOOR MANNEN: SPORT

vrijdag 27 november 2015

Of je nu van de ruige sporten bent, zoals boksen, bergbeklimmen of snowboarden of liever een yogaklasje pakt of een eindje gaat rennen, er is op het gebied van sportmode voor iedere man wat wils. Shop naast toffe sportkleding ook accessoires zoals bokshandschoenen, gewichten, bokszakken of verzwaarde hoelahoeps. Kom goed voor de dag en impress je mede-sportschoolfanaten!

Mannen bestellen best wel eens iets online, zeker als het gaat om sport- of vrijetijdsartikelen. Opmerkelijk genoeg geven mannen zelfs meer dan vrouwen uit op sportgebied. Kledingvinder.nl heeft een heleboel producten voor de sportliefhebber. Niet zo gek ook, want de online verkoop van sportartikelen is gestegen met 50% ten opzichte van de tweede helft van 2014, aldus de Thuiswinkel Markt Monitor van Klarna.

Vrouwen kunnen er wat van wat betreft online shoppen, maar mannen weten de online stores dus ook wel te vinden. En waarom ook niet? Online winkelen is makkelijk, bespaart tijd en de keuze is reuze. Van bergschoenen tot hockeyschoenen, van yogamatjes tot boksballen. Voor ieder type man en type sport wat wils!