UITGELICHT: HIP MANNENMERK ‘DEATH BY ZERO’

vrijdag 02 oktober 2015

Er is de laatste tijd al veel vrouwelijk schoon op de blog van Kledingvinder.nl voorbijgekomen, letterlijk en figuurlijk. Dat is natuurlijk helemaal niet erg, maar het wordt wel een beetje eenzijdig zo. Zeker omdat Kledingvinder.nl heus niet alleen the place to be is voor de ladies. Er is ook heel veel moois in onze webshop te vinden voor modieuze mannen. Of de vrouwen natuurlijk, die hun partner graag goed gekleed voor de dag zien komen ;) Blogger Wilmke van W in Wonderland licht een hip mannenmerk uit.

Death by Zero

De naam Death by Zero doet een beetje neerslachtig aan, maar dat is dit hippe merk absoluut niet! De t-shirts komen van ver, want het label heeft zijn basis in Melbourne, Australië. De shirts zijn allemaal limited edition en worden voor mannen en vrouwen gemaakt. Je kunt dit merk uiteraard in onze webshop vinden, maar ook in kledingzaken als Men At Work en de Bijenkorf.

Popcultuur invloeden

De bedenkers van Death by Zero verwerken graag kenmerken van de hedendaagse pop- en rockcultuur in hun shirts. Daarbij moet je denken aan psychedelische-, bloemen-, en paisleyprints. Maar ook teksten als ‘Die Young’ op een kruis of een vrouwenlichaam op een sofa in niks meer dan een négligé en stilettohakken. Het zijn vooral shirts voor de man die durft, die lef heeft en wel van opvallen houdt. 

Populair merk

Voor als je Death by Zero nog niet kent: het is niet zomaar een random t-shirtmerk. Bekende sterren lopen er mee weg, en worden vaak tijdens optredens in de vette shirts gezien. Zo hebben DJ Tiësto, The Prodigy en DJ Hardwell al in de kleding van het Australische label opgetreden. Gelukkig zijn ze ook voor de ‘gewone’ man verkrijgbaar in onze webshop, zodat jij je ook en beetje als een ster kunt voelen!