Merk uitgelicht: Love Stories Intimates

vrijdag 15 januari 2016

Oelalaaa.. Lingerie! Ken je het merk Love Stories al? Vrouwelijk, speels, sexy, grappig; dit merk is alles in één. Kledingvinder.nl laat je kennismaken met ondergoed dat mag worden gezien, waar je je niet voor hoeft te schamen en waarin je je altijd zelfverzekerd voelt. In onze webshop vind je meer van Love Stories.

Ontwerpster Marloes Hoedeman creëerde Love Stories uit haar eigen verlangen om mooie lingerie te dragen. Ondergoed dat lekker zit en overal bij past. Maar ook stukken die mogen worden gezien als bovenstuk. “Underwear becomes outerwear”. Want waarom zou je je moeten schamen voor wat je het dichtst op je lijf draagt? Dat bleek een succes, want sinds de oprichting van Love Stories in 2014 in Amsterdam wordt het merk al in 28 landen wereldwijd verkocht.

Aandacht voor ondergoed

Zonde om geen aandacht te besteden aan je ondergoed, moet Love Stories hebben gedacht. De collecties bestaan uit gedurfde materialen als lurex, zijde, kant, lovers, jacquard en fluweel. De broekjes en beha’s komen in allerlei soorten maten en kleuren, en bestaan dus niet alleen maar uit zwart, wit en huidskleur. 

Bij Love Stories kun je het complete plaatje aanschaffen. Bralettes, triangel-beha’s, pyjama’s, boxers, zijden slaapshirts, bodysuits, warme sokken, oogmaskers en romantische jurkjes. Dit ondergoed is perfect om in te luieren, sexy genoeg om je partner mee te verleiden en easy zat om onder je werkoutfit te dragen.