MUSTHAVES: HEREN BOXERSHORTS

dinsdag 25 oktober 2016

Printjes, kleurtjes, lang, kort, wijde of strakke shorts, je kunt het zo gek niet bedenken of het is te verkrijgen. Maar wat kan nou echt niet? En wat zijn de meest lekkere boxershorts qua pasvorm voor de heren? Kledingvinder weet raad en helpt je graag een handje op weg!

De meest bekende shorts zijn ongetwijfeld die van Bjorn Borg. Bijna iedere jongen of man heeft wel een paar van dit merk in zijn kast liggen. De pasvorm van deze boxershorts is perfect, de stof soepel en zacht en er zijn zowel basics als hysterische prints en kleuren te krijgen. De laatste tijd ook erg hot, zijn de shorts van Calvin Klein. Nadat Kendall Jenner (het halfzusje van Kim Kardashian en schoonzusje van Kanye West) een foto op social media plaatste met een Klein-shorts barste het op internet los met foto’s van mensen in hun Calvin Klein- ondergoed.

De boxershorts van Happy Socks zijn het absoluut waard om ook te benoemen. Happy Socks ken je misschien van hun grappige, kleurrijke en drukke prints op sokken. Ze maken echter ook hele leuke en vrolijke onderbroeken voor heren. Met stipjes, hartjes, in alle kleuren van de regenboog, losvallende shorts of juist strakke, you name it.

No Go Boxershorts

Wat past echt niet thuis in de musthaves ondergoed voor heren? In ieder geval lijkt een string niet echt iets waar mannen warm voor lopen. Wat eigenlijk ook niet meer oke is als je een volwassen leeftijd hebt bereikt, is het dragen van boxers met ranzige, seksistische teksten of cartoonprints. Afgezien van dat, kan er heel veel. De een heeft een voorkeur voor wijdvallende shorts waarin niks kan knellen of afknijpen, de ander draagt liever strakke boxershorts onder een spijkerbroek om juist wrijving te voorkomen. Alles kan, alles mag!