Foute Kersttruien

vrijdag 16 december 2016

Beïnvloed door de Bridget Jones films, lassen steeds meer kantoren en bedrijven een ’’Lelijke Kersttruien Dag’’ in en er worden zelfs foute kersttruien marathons georganiseerd. De meest extravagante truien worden uit de kast getrokken en over het algemeen geldt: hoe fouter hoe beter. Of het nu een gebreid exemplaar met rendieren is, of een extreem kleurrijke variant, foute kersttruien zijn heerlijk warm én tegenwoordig sociaal geaccepteerd.

Nationale Foute Kersttrui Dag

De kersttrui heeft inmiddels zelfs haar eigen feestdag, in het leven geroepen door Save The Children Foundation, op vrijdag 16 december 2016. De organisatie roep iedereen in heel Nederland op om op die dag een foute kersttrui een te trekken. Het is in ieder geval duidelijk dat de kersttrui een belangrijk Nederlands begrip is geworden. Met een eigen officiële dag moeten we toch echt aan dit foute kledingstuk gaan geloven.

Maar waar vind je de mooiste (ahum, foutste) kersttruien? Wij hebben een groot assortiment voor je verzameld. Bestel vandaag nog je kersttrui, zodat je ’m op tijd in huis hebt! En als je dan nog bezig bent, bekijk ook eens onze ’matching christmassocks’. Adorable!