Trend: wat je gaat dragen komend seizoen

vrijdag 21 augustus 2015

Het is altijd weer een hot item: wat ligt er in de winkels voor herfst/winter 2015/2016? Waar komen tijdschriften als Elle, Vogue en Harpers Bazaar mee in hun winteredities? Welke trends gaan we terugzien in het straatbeeld? Hieronder een selectie van de vier leukste trends voor komend seizoen.


TREND 1: DE BERGSCHOEN
Voor het geval dat je dacht dat je het niet goed hebt gezien, de afbeelding hierboven bevat inderdaad een bergschoen (!). Dit is misschien wel de meest onverwachte trend die je had kunnen bedenken. Gelukkig hoeven we niet massaal die grote, enigzins lompe, stappers uit de kast te halen waar ieder jaar de Avondvierdaagse mee wordt gelopen. Uiteraard is dit de chique variant bezaaid met lovers, pailletten, kraaltjes en ander moois. Je kunt deze schoen nog het beste vergelijken met de Timberland boots. Gelukkig zijn ook klassieke pumps met punthak en de dijhoge laarzen hip op schoenengebied
 

TREND 2: 70’S LACE-UP
Sowieso zien we dit seizoen al veel 70’s trends voorbijkomen, zoals het a-lijn spijkerrokje, alles van suede en de lace-up trend op schoenengebied met de gladiatorsandaal bijvoorbeeld. Voor in de herfst en winter zet deze trend zich ook door, maar nu vooral in de vorm van ingesnoerde kledingstukken. Niet letterlijk ingesnoerd, maar sexy snoeren op de rug of bij de hals.


TREND 3: DE REGENJAS
De herfst komt er weer aan en dat is meestal geen pretje. Want: nat haar, verlopen make-up en nieuwe kleding die meteen een opdonder krijgt. Gelukkig zijn regenjassen komend seizoen jassen om mee gezien te worden. De jas met pastelkleurtjes of nog hipper: de two-tone jas (twee verschillende kleuren) is er een om niet alleen in de regen te dragen. Top voor op een festival of om je suede bikerjack mee te beschermen tegen de regen.


TREND 4: DE BUIDELTAS
Niet geschikt om bijna je hele leven in mee te slepen, maar wel voor de dagen dat je slechts je lipstick, telefoon en portemonnee mee hoeft: de buideltas. Dit schattige tasje lijkt op een knapzak of een buidel die je lekker nonchalant bungelend aan je hand kunt houden. Ze komen in allerlei soorten en maten: van suede en leer, tot aan die met franjes en studs.

Zit er een trend voor je bij waar jij je wel in ziet komend seizoen? Ga op ontdekkingstocht uit en ontdek de leukste items voor het najaar. Shoppen maar! Ga naar de webshop