Trends: alles voor de man

vrijdag 22 april 2016

Heerlijks voor de man: daar gaat het in deze blog over. Waar zien we de modebewuste heren dit voorjaar en deze zomer in lopen? Wat mag er absoluut niet in de kast ontbreken? Of je dit blog nou leest als man of als vrouw inspiratie opdoet voor je vent, geheid dat je met genoeg materiaal je slag kunt slaan in onze webshop.

In je pyjama

Zo uit bed de straat op? Nou, het mag wel ietsje chiquer hoor. Ook bij mannen, net zoals bij de vrouwen, is onderkleding als bovenkleding een hot item. Mooie overhemden en jasjes of wijdvallende broeken in effen kleuren of prints. Stoffen als satijn, katoen en kant (zelfs voor mannen!) voeren hierbij de boventoon. Houd het wel ‘cool’ door er sneakers of sandalen onder te dragen.

Bomber all the way

Bomberjacks zijn helemaal hot voor komende periode. Helemaal goed zit je bijvoorbeeld met een bomber met borduursel van Chinese draken achterop. Ook spijkerjacks, leren of suède jasjes doen het goed de komende periode. Ga bijvoorbeeld voor een stoere leren jas in combinatie met een spijkerbroek of een spijkerjack met een paar sportieve sneakers.

Scheuren en gaten

Heel even leek het erop alsof de broeken met scheuren en gaten passé waren, maar het lijkt erop dat ze weer terug komen. De mannentrends van 2016 zijn hier en daar een beetje vrouwelijk (denk: kant, chinoiserie, satijn), dus een stoere touch is voor de man meer dan welkom. Ook losvallende spijkerbroeken zijn hip, rol ze aan de onderkant op voor nog meer fashionability.

Wit, witter, witst

Witte broeken komen iedere lente en zomer wel weer een keertje voorbij. Kan heel fout staan, als je hem te strak koopt bijvoorbeeld. Een klein beetje baggy is perfect, All Stars eronder of gave boots, spijkerjack erboven en klaar. Wit in combinatie met wat stoere items werkt het beste.