Voorjaarslook met nieuwe trends: flared pants & patchwork

dinsdag 22 maart 2016

De lente is nog maar een paar dagen oud en bij Kledingvinder kunnen we niet wachten tot we de items van de nieuwe voorjaarscollecties uit de kast kunnen pakken. Hoewel het nog een beetje te koud is voor blote benen onder een rokje en T-shirtjes, zijn er genoeg vrolijke voorjaarslooks te bedenken passend bij de huidige temperaturen. Onze Kledingvinder-blogger Wilmke bespreekt de huidige trends in deze voorjaarslook. Shop soortgelijke items in onze webshop!
“Flared pants zijn nog steeds een hot item! Voor de lente/zomer uitgewerkt in lichtere stoffen, zomerse prints en luchtigere materialen. Streepjes, retro prints, stippen en zelfs een soort van pyjamaprint doen het goed in het straatbeeld. Je mag echt los gaan, schaf een broek met ultrawijde pijpen aan zoals die van Petite, of eentje met een bescheiden pijpje en laat die inner disco queen naar buiten!”
Voorjaarslook met patches
“In mijn ogen is er nog een trend die niet mag ontbreken in je kast dit voorjaar: de kledingstukken met patches of pins. Schoenen, tasjes, broeken, jasjes, bomberjacks, truien: alles mag volgeplakt worden met plaatjes en buttons. Het geeft elke outfit een klein beetje humor mee, een beetje ‘je ne sais quoi’. Maison Scotch gaat dit jaar helemaal los met de patches, en NIKKIE by Nikkie Plessen en Vingino doen ook een duit in het patchzakje.”
Items met patches vind je in overvloed terug in de webshop! Have fun!