Dames bikini’s

Heerlijk, het is weer zomer! Tijd om het terras op te gaan, lekker naar buiten, barbecueën en lange zomeravonden. En natuurlijk ook de tijd om lekker naar het strand te gaan, en op vakantie en heerlijk langs het zwembad te liggen op de camping of bij het hotel.

Aantal gevonden producten: 9267
Sorteer op
Vorige
1 2 3 4 5

De bikini die bij je past

Kijk eens kritisch naar je bikini, kan ‘ie nog een ronde mee? Omdat wij Nederlanders dames bikini’s nou niet dagelijks aan hebben kun je best meerdere zomers met één bikini doen. Maar is je broekje een beetje uitgelubberd en de kleur van je bikini verschoten, dan is het tijd om een nieuwe uit te zoeken. Geen gemakkelijke klus, want dames bikini’s moeten natuurlijk wel aan een eisenlijstje voldoen. Hij moet natuurlijk in de eerste plaats mooi zijn, maar ook lekker zitten, mooi staan en als je er ook nog in wilt sporten moeten die stukjes stof je lichaam ook nog ondersteunen.

Natuurlijk moet je je prettig voelen in je bikini, dat is het allerbelangrijkste. Maar wil je een bikini die je ook complementeert en bijvoorbeeld je huidskleur ophaalt, dan hebben wij nog wat tips voor je. Knalroze en kobaltblauwe bikini’s staan vrouwen met een lichte of donkere huid prachtig. Je huidskleur wordt extra verfrist. Heb je een olijfkleurige, getinte of al voorgebruinde huid, grijp dan naar groene of rode bikini’s. Daarnaast kunnen bikini’s ook veel met je figuur doen. Dames met een grotere cupmaat doen er verstandig aan om een stevige, ondersteunende bikini te kiezen met een halter- of beugeltop. Heb je een peervormig figuur, koop je broekje dan niet te klein. Snijdende randjes laten je rondingen alleen maar groter lijken in plaats van dat ze je een mooi silhouette geven. Ben je petite van boven, kies dan voor een triangel bovenstuk. Bikini’s met print zijn helemaal van nu, maar verhullen ook nog eens je imperfecties. Is een bikini toch nog een beetje teveel buiten je comfort zone, kijk dan eens naar een tankini. Die zorgt ervoor dat je je net iets gekleder voelt aangezien je buik wat meer bedekt is. kledingvinder.nl heeft een ruim assortiment, met een bikini voor elke vrouw!