Dames pareo’s

In de zomer naar het strand, heerlijk! Lange dagen, lekker eten en drinken. Quality time met je vrienden of gezin. Kritiek punt: heb je al een leuke bikini?

Een pareo dragen

Dat is vaak een hele zoektocht. Je wilt natuurlijk een mooie, die je figuur complimenteert en eentje waar je je prettig in voelt. Die leuke bikini of dat mooie badpak vind je natuurlijk op kledingvinder.nl. Maar wat ook heel prettig is voor op het strand: een pareo. Een parel is een wikkelrok die je over je bikini of badpak aan kunt trekken. Met je parel over je bikini voel je je wat meer gekleed, en dat staat ook wat netter dan wanneer je alleen in enkel je zwemkleding op de barkruk van de strandtent gaat zitten. Ook als je een potje gaat poolen bij het zwembad, of even naar het lokale supermarktje bij de camping gaat hoef je alleen je pareo om te slaan, je fancy slippertjes aan te schieten en je bent klaar om te gaan. Het mooiste is natuurlijk als je pareo bij je bikini past, dat maakt de look echt compleet.

Je kunt een pareo natuurlijk als een rokje dragen, maar ook als jurkje! Wikkel ‘m
dan rond je bovenlichaam, onder je armen zodat de pareo vanaf je borsten tot boven je knieën zit. Ben je bang dat de parel afzakt, dan kun je twee punten van de stof over je borst kruisen en achter je nek vastknopen. Koelt het af, maak er dan weer een lange rok van een draag er een top op. Je kunt ook een jurkje over je badkleding dragen en de pareo als omslagdoek dragen als je frisse armen krijgt. kledingvinder.nl heeft verschillende pareo’s in het assortiment, bijvoorbeeld van Marlies Dekkers of Miracle Suit. We adviseren je overigens om je pareo met de hand te wassen, omdat de stof wat delicaat is. Op deze manier blijven de kleuren gescheiden. Deze zomer flaneer jij in je pareo over het strand!