Dames tankini's

Aaah, de zomer is in aantocht! Lange, zonnige dagen, picknicken en naar het strand. Toch is de zomer voor velen een confronterende periode.

Niet zomaar een tanktop

Het ene moment zat je nog lekker achter het gourmetstel en de kerstkransjes, en nu moet je je velletje aan de buitenwereld tonen. Is een bikini voor jou iets teveel van het goede, maar wil je toch wel bruin worden en je dus niet in een badpak hijsen, dan is een tankini misschien wat voor jou. Dames tankini’s zijn eigenlijk hetzelfde als een bikini, waarbij het bovenstukje uit een tanktop bestaat. Hierbij wordt je buik iets meer bedekt, wat je wat meer zelfvertrouwen geeft als je je door het zand naar het strand ploegt. Vragen je kindjes of je wil helpen met hun zandkasteel, prima, jij gaat erbij zitten want je maakt je in je tankini een stuk minder zorgen over eventuele rolletjes op je buik. Keer je weer terug naar je handdoek en wil je bruin worden, dan stroop je de tankini een beetje omhoog, zodat ook je buik wat zonnestralen meepakt.

Eigenlijk zijn dames tankini’s veel veelzijdiger dan een gewone bikini. Heb je een buikje en voel je je niet comfortabel in een bikini, dan zijn dames tankini’s een lifesaver. Echte camouflage beruik je natuurlijk met een donkere tint zoals zwart, donkerblauw of bruin. Met een drukke print valt je buikje ook minder op omdat de print alles afleidt. Omdat je een top aan hebt, hoef je alleen nog maar een sarong om te slaan of een rokje aan te doen als je naar de strandtent gaat, en je bent gelijk gekleed. Kies een omslagdoek die past bij de kleuren van je tankini, leuke slippertjes met kraaltjes en je hebt gelijk dat Ibiza-gevoel te pakken. Stijlvol gekleed en comfortabel! Denk je dat je ook nog sportief gaat doen op het strand, een potje volleybal of badminton bijvoorbeeld, kies dan voor een tankini met goede ondersteuning voor je borsten, met voorgevormde cups bijvoorbeeld. kledingvinder.nl helpt je bij je zoektocht tussen de dames tankini’s!