Kimono dames

De kimono komt van oorsprong uit Japan en wordt gedragen bij officiële gelegenheden, zoals bruiloften. Letterlijk vertaald betekent het woord ‘hetgeen iemand draagt’. Kimono's zijn allang niet meer inheems, want je kan ze prima in Holland dragen! Bij Kledingvinder.nl kan je je vergapen aan de mooiste versies en je eigen kimono kopen. 

Aantal gevonden producten: 3333
Sorteer op
Vorige
1 2 3 4 5

Dames kimono

Traditioneel gezien verschilt de lengte van de mouwen van de kimono per gelegenheid. Zo dragen de Japanse vrouwen bij een bruiloft binnen de familie een kimono met lange mouwen. Is het een bruiloft van iemand buiten de familie, dan zijn de mouwen kort. Een traditionele kimono kost een slordige 60.000 euro, maar meestal worden ze van moeder op dochter doorgegeven. Gelukkig zijn de mooie Japanse kledingstukken ook toegankelijk gemaakt voor ons. Op Kledingvinder.nl kan je namelijk een kimono kopen die je kunt combineren met je gewone outfit. 

Classy kimono's voor iedere dag

Draag de kimono bijvoorbeeld casual naar een festival of een etentje ter vervanging van je jasje of blazer. Daarnaast is de dames kimono ook geschikt als sexy vervanger van de badjas. Perfect voor als je zelfs onderweg naar het toilet er op en top uit wil zien. Hoe je ‘m ook draagt, de kimono zorgt sowieso voor een interessante en exotische look. Je kunt kiezen voor een korte variant, maar ook de lange variant is erg leuk om te combineren met je gewone outfit. Een ruim aanbod van winkels als boohoo.com, Mango en The Sting zorgen ervoor dat jij de kimono vindt die bij je past voor een aangenaam prijsje. Zo krijg je de schoonheid van de Japanse geisha’s en ben je ook nog eens lief voor je portemonnee. Waar wacht je nog op? Ontdek ons aanbod aan kimono’s en kies jouw favoriete exemplaar. Op Kledingvinder.nl kan je gegarandeerd de kimono kopen die past bij jouw smaak!