Dames badmode grote maat

Genieten van de zomer (of de sauna) wil je natuurlijk wel in stijl doen. Daarom hebben we bij Kledingvinder.nl de mooiste dames badmode in grote maat voor je geselecteerd.

 

Aantal gevonden producten: 0
Sorteer op
Er zijn geen producten gevonden die voldoen aan de huidige selectie.

Grote maat dames badmode

De meeste van deze badpakken zorgen ervoor dat jouw figuur zo goed mogelijk naar voren komt doordat de badpakken corrigerend zijn. Ook zijn de exemplaren met een opdruk zo gemaakt dat jouw mooiste rondingen goed geaccentueerd worden. Zo weet je zeker dat jouw vrouwelijkheid wordt benadrukt en dat je zelfverzekerd aan het zwembad kunt liggen. Kortom, deze badpakken verdienen het om met trots gedragen te worden. De modellen zijn gemaakt met een voller figuur in het achterhoofd, dus je weet zeker dat je er goed uit zult zien.

Voor ieder figuur prachtige dames badmode

Heb je niet zulke grote borsten en wil je ze accentueren? Kies dan voor een halter badpak zodat jouw borsten goed uitkomen. Heb je juist grote borsten en wil je ze wat meer ondersteuning geven? Ga dan voor een simpel model met twee bandjes over de schouders. Zo biedt je optimale stevigheid aan je boezem en kun je zonder zorgen het zwembad induiken. En met merken als Hunkemöller en whkmp’s BEACHWAVE weet je zeker dat jij straks er stralend bijloopt. Combineer de look met een grote strandhoed, een leuke zonnebril, fijne sandaaltjes en een hippe kimono of pareo. Zo laat je iedereen zien dat je klaar bent voor de zomer, want in de grote maten badmode die je hier op Kledingvinder.nl tegenkomt, mag je zeker gezien worden. Het strand is jouw catwalk!