Dames onderjurken

Wanneer je een jurk draagt, kan het voorkomen dat de naden van je ondergoed of panty zichtbaar zijn. Dat kan zelfs gebeuren met glad ondergoed. Een onderjurk is hiervoor de perfecte oplossing. 

DE OPLOSSING VOOR PANTYNADEN! 

Daar sta je dan voor de spiegel, blij dat je je spijkerbroek eens hebt verruild voor een vlot jurkje, je je panty hebt aangekregen zonder ladders te maken met je nagels en er zit een stel hoge hakken aan je voeten. Alles compleet, toch? Maar die pantynaad is wel érg zichtbaar, vind je niet? En je slip tekent ook wel erg af. Zo kun je de deur niet uit.

Natuurlijk zijn die naden geen grote schande. Maar de schoonheidsprijs verdient het niet. Heb je wel eens een onderjurk overwogen? Misschien heb je daar wel nooit aan gedacht en klinkt het een beetje ouderwets. Is dat niet wat vrouwen vroeger onder hun kleding droegen? Maar zo gek is een onderjurk helemaal niet. Dames onderjurken zorgen er namelijk voor dat de naden van je ondergoed en panty veel minder zichtbaar zijn. 

Ook handig

Dames onderjurken zijn er in verschillende uitvoeringen. Sommige onderjurken zijn soepelvallend en zorgen er, doordat je een extra laag onder je jurk draagt, dus voor dat de naden van je ondergoed minder zichtbaar zijn. Andere onderjurken zijn juist wel aangesloten, maar zorgen daarbij juist voor een correctie van je figuur. Op deze manier komt je lichaam er nog beter uit in je jurkje. De corrigerende onderjurken vormen je taille, buik en heupen. Dus geen naden meer, en ook nog eens een mooi figuur in je favoriete jurkje! Daarnaast is het natuurlijk zo dat een jurkje vaak niet het meest warme kledingstuk is, omdat je dan maar één laag kleding aan hebt. Door een onderjurk aan te trekken houdt je lichaam wat meer warmte vast tijdens de koudere dagen van het jaar. Ook heb je misschien wel eens gehad dat je jurkje een beetje schuurde tegen je huid. Een onderjurkje verhelpt dit probleem. Kledingvinder.nl heeft vast een onderjurk die aansluit bij jouw wensen!