Naadloze bh's

Je hebt er ongetwijfeld wel eens last van; je hebt een strak shirtje aan en dan blijkt dat de randen van je bh dwars door je shirtje heen te zien zijn. Dat is natuurlijk een no-go! Gelukkig is er een comfortabele en praktische oplossing voor dit probleem: de naadloze bh.

 

Aantal gevonden producten: 0
Sorteer op
Er zijn geen producten gevonden die voldoen aan de huidige selectie.

Natuurlijke look

Zoals de naam al zegt bevatten de cups in deze bh’s geen naden aan de buitenkant waardoor die vervelende randjes verleden tijd zijn en je gewoon elk shirtje, jurkje of truitje zonder problemen kan dragen.

Er zijn verschillende soorten naadloze bh’s die je allemaal een andere look geven. Het verschil zit in de voering, oftewel de voorgevormde cup in je bh. Je kan namelijk een naadloze bh zonder of met voering kopen bij kledingvinder.nl. De naadloze bh zonder voering zorgt ervoor dat je borsten op een natuurlijkere manier in de bh zitten, waardoor het je ook die natuurlijke uitstraling krijgt. Dit is natuurlijk superhandig als je je wat meer natural wil kleden en voelen. De gevoerde naadloze bh staat ook wel bekend als de T-shirt bh. Door de voering die er in zit komen je borsten toch wat meer naar voren, maar heb je alsnog geen last van de randjes die een normale  bh wel heeft. Twee vliegen in één klap dus! Door naadloze bh’s te dragen krijg je dus de kans om wel comfortabel te bewegen, terwijl je wel alle aandacht naar dat ene leuke shirtje kan laten uitgaan. Op kledingvinder.nl is er een ruim assortiment aan trendy shirtjes die je perfect over je naadloze bh kan dragen!