Padded BH's

Wil je dat je borsten mooier uitkomen qua vorm, maar wil je niet dat ze omhoog worden geduwd zoals bij een push up bh? Koop dan een padded bh!

 

De verschillende soorten padded bh’s

Deze bh’s hebben een voorgevormde cup die je borsten mooi in model houden, ideaal als je niet helemaal blij bent met de vorm, maar wel met de grootte. Natuurlijk komen deze padded bh’s in alle soorten en maten, dus je hebt genoeg keuze.

Het belangrijkste verschil tussen de soorten padded bh’s is dat ze wel of niet naadloos zijn. Dit hangt af van de stof waarvan de bh gemaakt is. De meeste padded bh’s zijn naadloos, behalve die van zijde. Dit betekent dus dat je bijna alle padded bh’s moeiteloos onder strakke shirtjes aan kan doen zonder dat je randjes ziet. Daarnaast zijn er padded bh’s mét en zonder bh-bandjes. Bij de meeste padded bh’s is het zelfs mogelijk om ze er af te halen en er weer op te doen, afhankelijk van wat je zelf wilt. De Zwarte Padded Bh van Marie Jo L’Adventure heeft bijvoorbeeld hele leuke bandjes die zijn afgewerkt met borduurwerk. Dit kan een hele leuke toevoeging zijn aan je outfit. Heb je toch geen behoefte aan die bandjes als je bijvoorbeeld een laag uitgesneden jurkje of shirtje draagt? Dan haal je ze er gewoon af! Het beste van beide dus. Een andere bijzondere padded bh in het assortiment van kledingvinder.nl is de Caressence Spacer van Simone Pérèle. In deze padded bh is namelijk Aloë Vera toegevoegd, wat ervoor zorgt dat de bh nog zachter en huidvriendelijker is! Natuurlijk zijn er nog genoeg andere padded bh’s die ook in jouw kledingkast een toevoeging zijn, dus neem snel een kijkje op kledingvinder.nl.