sport bh's

Bh's en sporten gaan niet goed samen. Ga bijvoorbeeld een middag hardlopen en je bent constant bezig met het corrigeren van je bh, de bandjes zitten vervelend, hij schuurt en zit gewoon niet comfortabel. Om dat op te lossen en gewoon weer lekker te kunnen sporten met het comfort van een bh is het daarom aan te raden om een sport bh te kopen.

 

Gezondheid en comfort

Sport bh's bieden de juiste ondersteuning die nodig is tijdens het sporten, aangezien je borsten wel schokken te verduren krijgen door al die beweging. Deze schokken kunnen ervoor zorgen dat er scheurtjes ontstaan in je borsten en dat ze gaan hangen. Sport bh's werken in dit soort gevallen als schokdemper, en houden alles mooi op zijn plek.

Het dragen van een sport bh tijdens het sporten kan ook gezondheidsklachten voorkomen. Door het gewicht van de borsten kan je rug- en borstklachten krijgen, maar je houding kan er ook nog door verslechteren. Allemaal risico's waar je natuurlijk niet op zit te wachten! Daarnaast zit een sport bh veel comfortabeler, omdat de bh ervoor zorgt dat de borsten niet te veel heen en weer schudden. Dit kan ervoor zorgen dat de kans op borstongemak voor en na je workout tot wel 85 procent kan verminderen. De stof die verwerkt zit in de sport bh is ook anders dan die van een gewone bh. Normale bh's zijn meestal gemaakt van zijde en andere soorten stof die vooral bij intensieve beweging kunnen schuren op allerlei manieren. De sport bh is juist van stoffen die ook voorkomen in sportkleding. Hierdoor ademt de sport bh beter, is hij elastischer en drijft hij vocht beter af. Daarnaast zullen de bandjes ook niet inslijten in je lichaam. Bekijk het aanbod op kledingvinder.nl en kies de sport bh die het best bij jou en je sport past!