Voedingsbh's

Tijdens de periode dat je borstvoeding geeft vraag je andere dingen van je lingerie. Je borsten worden groter, zwaarder en worden gevoelig. Kortom, je hebt meer ondersteuning nodig.

 

De voordelen van een voedingsbh

Daarnaast zou het ook heel onpraktisch zijn als je elke keer je bh uit moet doen als je borstvoeding geeft. Dat kan namelijk niet in elke situatie en een gewone bh geeft hier niet de mogelijkheid toe. Het antwoord op al deze problemen is de voedingsbh, die speciaal is gemaakt om te dragen tijdens en na de zwangerschap om alles zo makkelijk en comfortabel mogelijk te laten verlopen.

Je borsten worden zwaarder tijdens de zwangerschap en daardoor heb je dus ook meer ondersteuning nodig. De voedingsbh levert dat comfort door gebruik te maken van elastische bandjes of flexibele beugels. Hierdoor worden de harde beugels van een gewone bh vervangen, want diezelfde harde beugels kunnen zorgen voor verstopte melkklieren. Daar zit je natuurlijk niet op te wachten. Daarnaast rekt de voedingsbh mee met de grootte en vorm van je borsten die veranderen door de moedermelk die zich er in vult. Dit kan omdat de cups in de voedingsbh elastisch zijn. Hij is ook makkelijk te verstellen door de grotere hoeveelheid haakjes, wat dus betekent dat je je voedingsbh kan blijven dragen, vanaf het moment dat je borsten groter worden tot het moment dat ze weer kleiner worden. De cups van de voedingsbh’s van kledingvinder.nl zijn gemaakt van zachte en sneldrogende materialen waardoor de kans op tepelkloven ook wordt vermindert. Het grootste voordeel is misschien nog wel het feit dat je de cups eenvoudig kan openen waardoor je met een groter gemak borstvoeding kan geven. Kom je zwangerschap dus zo comfortabel mogelijk door met de voedingsbh’s die te vinden zijn op kledingvinder.nl, zoals de SPACER DOT beugel bh van Noppies. Deze schattige bh heeft een polkadot print, strikjes en een randje van verleidelijk kant. Sexy en lekker zittend lingerie tijdens je zwangerschap kan dus gewoon samen gaan!