Dames tanga

Wil je het comfort van een slip, en de sexiness van een string? Koop dan eens een tanga en krijg het beste van beide. Je zult misschien denken dat een tanga hetzelfde is als een string, maar dat is dus niet zo!

 

Jurkjes en rokjes

Ze lijken misschien op elkaar, maar er is een duidelijk verschil. Het verschil zit ‘m in de hoeveelheid stof aan de achterzijde. In het geval van een tanga worden je billen meer bedekt. Een tanga wordt daarom vaak als bikini broekje gedragen om zo de billen wat meer te bruinen. Voor onder je dagelijkse kleding kan het ook zijn dat het elastiek of de zijbanden wat hoger op je heupen zitten.

Omdat de tanga zo mooi aansluit op de huid, is hij perfect om onder nauwsluitende kleding te dragen, zoals jurkjes, rokjes of broeken van fijn materiaal. De randjes van het ondergoed zijn hierdoor niet te zien en daardoor kun je je van je vrouwelijkste kant laten zien! Kijk eens bij de jurkjes en rokjes afdeling op kledingvinder.nl en vind jouw perfecte mix tussen comfort en elegantie.

Van verleidelijk tot praktisch

Super-sexy of toch liever iets praktisch? kledingvinder.nl heeft het allemaal Elke dames tanga heeft een katoenen kruisje waardoor je je de hele dag fijn kan bewegen. Daarnaast kun je ook nog kiezen uit de verschillende modellen voor verschillende sferen. Wil je iets spannends dragen? Kies dan een van de doorschijnende modellen zoals de Tanga Favorite van Simone Pérèle. Deze sierlijke dames tanga is uitgevoerd in fijne kant en valt op door de mooie gele kleur. Als je niet in de mood bent voor opvallend ondergoed en iets basics wil, is de Sheer Touch tanga van Wolford een aanrader. Deze effen tanga valt wat minder op, waardoor de aandacht niet wordt afgeleid van de rondingen van het lichaam.