Positiekleding lingerie

Wie zegt dat je tijdens je zwangerschap niet sexy kunt zijn? Natuurlijk zitten je oude lingeriesetjes niet meer zoals ze eerder zaten, maar dat geeft niets. Dat is namelijk een prima excuus om mooie zwangerschaps lingerie in te slaan.

 

Aantal gevonden producten: 24
Sorteer op

Lingerie positiekleding

Zo weet je dat je ook tijdens je zwangerschap comfortabel de dag door kunt komen. Met de positiekleding lingerie van merken als JoJo Maman Bébé en Noppies gaat dat zeker wel lukken. De lingerie is speciaal ontworpen voor zwangere vrouwen, want deze merken zijn experts als het gaat om zwangere lichamen. Zo zie je bijvoorbeeld dat de hemden allemaal extra lang zijn met een perfecte pasvorm, zodat ze goed over je buik vallen en niet snel omhoog kruipen.

Sexy tijdens je zwangerschap

Ook de slips die je hier vindt zijn allemaal wat hoger dan normale slips zodat ze over het onderste deel van je buik komen en deze dus optimale stevigheid bieden. Hierdoor weet je zeker dat jij die extra ondersteuning krijgt die je nodig hebt. Maar laat je niet misleiden: de bh’s en onderbroeken die je hier vindt, zijn niet alleen praktisch en comfortabel. Veel bh’s zijn afgewerkt met kant, waardoor jij je ook nog eens vrouwelijk en sexy kunt voelen. Het draagcomfort van de bh’s en slips zorgt ervoor dat jij gedurende je zwangerschap heerlijk in je vel zit. En dat is maar goed ook, want je doet het niet meer alleen voor jezelf. Shop je positiekleding lingerie snel en makkelijk online via Kledingvinder.nl zodat jij optimaal kunt genieten van je zwangerschap.