Dames sloffen

Aahh, het is zondag. Tijd om op de bank te ploffen met je gezin, hond of kat, en een dekentje. Kopje thee. Koekje. Zet een filmpje aan en genieten maar!

 

Aantal gevonden producten: 0
Sorteer op
Er zijn geen producten gevonden die voldoen aan de huidige selectie.

In koude en warme tijden

Op momenten dat je het echt rustig aan doet en en op de bank ploft heb je het vast wel eens koud. Je dekentje is dan waarschijnlijk je beste maatje. Maar zelfs onder je dekentje blijven je voeten wel eens koud, ook al heb je sokken aan. Dames sloffen zijn dan echt een must! Niets vervelender dan dat je je voeten moet verwarmen door telkens over ze heen te wrijven of ze tot ergernis van je vriend onder zijn benen moet stoppen. Je denkt misschien dat je in de zomer geen dames sloffen nodig hebt omdat het dan warm is. Maar onderschat de koude Nederlandse zomers niet! Zelfs dan zijn sloffen ideaal. Bijvoorbeeld wanneer je ’s nachts uit bed moet om te plassen. Reken maar dat de grond dan koud voelt onder je voeten. Dan is het een uitkomst om sloffen naast je bed te hebben die je even snel aan kunt trekken. 

Leuke modellen

Die sloffen zijn er natuurlijk voor het comfort en de warmte. Maar het oog wil ook wat. Als je een comfortabele dag hebt, doe dat dan wel in stijl. Sloffen ja, slonzig nee! Voor je huisgenoten, eventueel onverwacht bezoek én uiteraard jezelf is het wel leuk om er nog een beetje leuk bij te lopen. Kledingvinder.nl heeft een ruim aanbod van allerlei verschillende sloffen voor je op een rijtje gezet. Wil je sloffen waar je zo in kunt schieten om snel even ergens heen te lopen? Moeten ze goed aangesloten zitten of vind je het belangrijk dat ze een los nonchalant uiterlijk hebben en kies je voor een model met een hoge schacht? Met ons ruime aanbod vind je de dames sloffen die perfect zijn om jouw voeten warm te houden.