Dames polo

Het poloshirt is in de jaren ’20 ontworpen door tenniskampioen René Lacoste. Hij wilde meer comfort tijdens het tennissen, dus nam hij het heft in eigen handen en maakte zijn eigen shirt. Dit werd een doorslaand succes. Sindsdien is de polo niet meer weg te denken uit het modebeeld.

Aantal gevonden producten: 315
Sorteer op
Vorige
1 2 3 4 5

dames polo: comfort en stijlvol

De polo wordt vanaf de jaren ’60 ook casual gedragen, omdat het een net maar comfortabel shirt is. Tot op de dag van vandaag worden poloshirts geassocieerd met de polosport. Hierbij denkt men dan ook al snel aan comfort en luxe, en dat zijn ook zeker kenmerken die het poloshirt uitdraagt. Daarom is het een onmisbaar kledingstuk in jouw kledingkast, want naast het feit dat het polo shirt lekker zit, ziet 'ie er ook nog eens super uit. Met een dames polo straal je stijl en klasse uit. 

DAMES POLO's op iedere manier te dragen

De dames polo is op verschillende manieren te combineren. Zo kan je 'm prima dragen met een kokerrok voor een nette look. Wil je toch voor een meer casual look gaan? Doe dan simpelweg de knoopjes open and you’re ready to go! De dames polo is in verschillende stijlen te verkrijgen. Denk aan compleet effen polo’s, polo’s met een printje of met een langere rij knoopjes. Ook zijn ze er met zowel korte als lange mouwen. Je vindt ze allemaal hier op Kledingvinder.nl. De meeste dames polo’s zijn echt gemaakt voor het vrouwenlichaam, zodat je er op en top vrouwelijk uit kunt zien. Tegenwoordig worden de poloshirts nog steeds gedragen bij elite sporten zoals golf, tennis en natuurlijk polo, maar zijn ze ook te zien in het modebeeld. Dus hoe je de dames polo ook draagt, hij mag niet ontbreken in jouw garderobekast.