Vintage badmode

Wil je je sexy voelen én er geweldig uitzien in je bikini of badpak? Ga dan voor vintage badmode. De vintage bikini’s en badpakken van merken als Hell Bunny en Banned accentueren je figuur perfect. In de jaren ’40 en ’50 van de vorige eeuw was het heel ongebruikelijk om je navel te laten zien als vrouw zijnde.

Aantal gevonden producten: 88
Sorteer op
Vorige
1 2 3

VERLEIDELIJKE VINTAGE BADMODE

Omdat vrouwen zich toch sexy wilden voelen, droegen ze bikini’s met broekjes die over hun navel heen kwamen. Een leuke bijkomstigheid was dat dit hun middel slanker deed lijken. Dit is ook precies de reden waarom vintage badmode nu nog steeds erg populair is en geschikt is voor ieder lichaamstype.

VOEL JE SEXY IN VINTAGE BADMODE!

Bovendien hoef je na het zwemmen niet alles weer recht te trekken. Kortom: vintage badmode is niet alleen mooi en flatterend, maar ook nog eens super comfortabel. En met de vrolijke prints zoals de polkadot en het ruitje steel je ongetwijfeld de show. Wacht dus niet langer en duik snel in ons aanbod van vintage bikini’s en badpakken. Kies je favoriete exemplaar, shop ‘m snel en gemakkelijk online op Kledingvinder.nl en vul je badpakken en bikini collectie snel aan. Want wie wil er op vakantie nou niet geweldig bijlopen op het strand of aan het zwembad? Met een bikini of badpak uit ons brede aanbod hoef je je nooit meer zorgen te maken of je er wel goed uitziet, want dat is gegarandeerd het geval. Dus waar wacht je nog op? Shop snel je favoriete item en geniet van de zomer!