Vintage badpakken

Een vintage look is ontzettend vrouwelijk en sexy. Je rondingen mogen gezien worden! Ook op het strand of aan het zwembad. Wil je je comfortabel voelen en toch je rondingen laten zien als je lekker op het strand ligt te zonnen? 

Aantal gevonden producten: 49
Sorteer op
Vorige
1 2

KLEUREN EN PATRONEN

Dan zijn vintage badpakken echt wat voor jou. Deze badpakken bedekken je wat meer dan een normaal badpak, zodat ze je een comfortabel gevoel geven. Ook wanneer je niet super strak in je vel zit, zul je zien dat je je heel prettig voelt in vintage badpakken. Het licht corrigerende buikgedeelte doet veel voor je figuur, net als ruches aan de zijkant en de haltertops die sommige badpakken hebben. Langere pijpjes zorgen ervoor dat je ook je benen graag showt. Jij stapt in een vintage badpak zelfverzekerd het strand op! De jaren vijftig zijn terug, en jij profiteert ervan!

Vintage badpakken onderscheiden zich niet alleen met een bepaalde stijl of fit. Het corrigerende gedeelte doet niets af aan de het modieuze voorkomen van vintage badpakken. De badpakken zijn ontzettend vrolijk door de patronen die je ook regelmatig bij vintage kleding voorbij ziet komen, zoals polkadots, versjes, ruitjes en strepen maar ook in uiteenlopende kleuren. Met een vintage badpak loop je in ieder geval stijlvol over het strand! Maar ook een paar baantjes zwemmen kan prima in een vintage badpak, je kunt eventueel voor een wat sportiever model kiezen om jouw work-out van de dag in te doen. Vaak zijn er extra cups in de badpakken genaaid voor extra ondersteuning. Daarnaast zie je er ook nog eens heel gekleed uit in je badpak. Ga je een drankje of wat te eten halen, hoef je alleen maar een rokje aan te trekken en je bent helemaal gekleed. De stretchmaterialen zorgen er ook nog eens voor dat je badkleding snel droogt. kledingvinder.nl heeft verschillende modellen in uiteenlopende prijsklassen voor je op een rijtje gezet, voor een stijl die bij jou én je portemonnee past!