Vintage bikini’s

Een vintage look is ontzettend vrouwelijk en sexy. Je rondingen mogen gezien worden! Ook op het strand of aan het zwembad. Wil je je comfortabel voelen en toch je rondingen laten zien als je lekker op het strand ligt te zonnen, maar niet je hele buik bedekken? Dan zijn vintage bikini’s echt wat voor jou.

 

Kleuren en patronen

Deze bikini’s bedekken je wat meer dan een normale bikini, zodat ze je een comfortabel gevoel geven. Vaak voelen vrouwen zich onzeker over hun buik. Maar met een vintage bikini hoeft dat niet meer. Je vintage bikini omhelst net dat extra stukje buik, waardoor je een mooi gestroomlijnd figuur krijgt. Daarnaast zie je er gekleed, maar ook ontzettend sexy uit als er nog wat van je lichaam bedekt blijft. Er moet nog wel wat te raden overblijven! Ook wanneer je niet super strak in je vel zit, zul je zien dat je je heel prettig voelt in vintage bikini’s. Daarnaast is het design vaak ook nog eens ontzettend vrolijk, met bijvoorbeeld ruches aan de zijkant en haltertops. De bikini’s zijn ontzettend vrolijk door de patronen die je ook regelmatig bij vintage kleding voorbij ziet komen, zoals polkadots, versjes, ruitjes en strepen maar ook in uiteenlopende kleuren. Jij stapt in een vintage bikini zelfverzekerd het strand op! De jaren vijftig zijn terug, en jij profiteert ervan!

Vintage bikini’ onderscheiden zich niet alleen met een bepaalde stijl of fit. Ook een paar baantjes zwemmen kan prima in een vintage bikini, je kunt eventueel voor een wat sportiever model kiezen om jouw work-out van de dag in te doen. Vaak zijn er extra cups in de badpakken genaaid voor extra ondersteuning. Daarnaast zie je er ook nog eens heel gekleed uit in je badpak. Doe je er namelijk een pareo of rokje bij aan, vrouwelijke slippers en een grote zonnebril: en je bent klaar om in stijl naar de strandtent te lopen. Eventueel maken met een goede rode lipstick en je ziet er uit als een sexy pin up-ster uit de jaren vijftig! De stretchmaterialen zorgen er ook nog eens voor dat je badkleding snel droogt nadat je een verfrissende duik in het zwembad of de zee hebt genomen. kledingvinder.nl heeft verschillende modellen in uiteenlopende prijsklassen voor je op een rijtje gezet, voor een stijl die bij jou én je portemonnee past!