Vintage jassen & blazers

Als je de deur uitgaat, wil je er natuurlijk wel op je best uitzien. Je hebt een complete outfit bij elkaar gelegd en je ziet er geweldig uit, maar zodra je naar buiten gaat weet je zeker dat je niet alleen met die outfit naar buiten kan.

Aantal gevonden producten: 106
Sorteer op
Vorige
1 2 3

DE FIJNSTE VINTAGE JASSEN & BLAZERS

Je hebt een jas nodig; en het liefst eentje die matcht met je outfit. Kledingvinder.nl heeft gelukkig de oplossing voor je, en ook voor de dames die gek zijn op vintage. Want of je nou verliefd bent op de jaren ’20 stijl of op de jaren ’60 look, je vindt hier zeker weten een passende jas. Dames die willen opvallen gaan voor een exemplaar met een mooie print, en dames die liever vintage jassen & blazers willen die totaal matchen met hun outfit, kiezen voor een wat neutralere kleur. Daarnaast zijn er ook ontzettend veel verschillende modellen. Ga je voor een kort, strak jasje, of kies je toch liever voor dat langere exemplaar die wijd uitloopt? Denk bij deze keuze goed na over in welk jaargetij je de jas wil dragen. In de winter zijn langere jassen een stuk fijner, terwijl je in de andere seizoenen misschien liever voor een korter exemplaar wil gaan. Gelukkig zien de jassen er stuk voor stuk prachtig uit.

Collectif, Banned, King Louie, Bunny… Als we deze namen horen weten we het meteen: we zijn in vintage heaven! Al deze merken vind je ook bij ons terug in de webshop. Zo kun je altijd stijlvol voor de dag komen in vintage kleding die met zorg is gemaakt. Dat geldt natuurlijk ook voor de jassen en blazers. Tegenwoordig kun je ook niet meer verkeerd gaan met vintage jassen & blazers. Vintage is namelijk weer helemaal terug van weggeweest, en dat zien we ook vooral terug in de trends voor jassen. Zo mag je weer gezien worden in felle prints, lange jassen met een ceintuur en wollen jassen in een uitbundige kleur als oudroze of okergeel. Duik dus snel in ons aanbod en shop je favoriete jas.