Vintage jurken

Denk je ook wel eens dat je in de verkeerde generatie bent geboren? Vind je de mode van nu maar saai en veel van hetzelfde? Dan ben jij waarschijnlijk een liefhebber van vintage. En wat is nou het toppunt van vrouwelijkheid en stijlvolle vintage? Juist, prachtige vintage jurken! Shop de mooiste vintage jurken op Kledingvinder.nl.

Aantal gevonden producten: 1648
Sorteer op
Vorige
1 2 3 4 5

polkadots, streepjes en cupcakes

Gelukkig hoef je niet meer eindeloos langs al die kringloopwinkeltjes te struinen op zoek naar dat ene perfecte jurkje, want op Kledingvinder.nl hebben we de wereld aan vintage jurken. Denk aan de bekende pencil dress, polkadot jurk of de swing dress. Word verliefd op vintage jurken met stijlvolle prints uit de vorige eeuw. Ruitjes, kersjes, bloemetjes, polkadots, streepjes of zelfs cupcakes: je vindt ze hier allemaal.

Vintage jurken voor iedere gelegenheid

Draag je vintage jurk voor een speciale date, of ga voor een rockabilly model om je stoere kant te laten zien. De vintage jurken waar jij altijd al over droomde staan hier gewoon voor je klaar. Laat je inspireren door de stijliconen van de vorige eeuw, zoals Brigitte Bardot, Marilyn Monroe of Audrey Hepburn. Van ieder decennium uit de twintigste eeuw kun je hier een passende vintage jurk vinden. Maak je outfit compleet: combineer ‘m met een leuk hoedje en platte schoentjes voor de casual look, of doe je haar in een knot en trek je hakken uit de kast voor een avondje uit. Vintage jurken zijn geschikt voor elke gelegenheid en ieder seizoen. Hier op hebben wij een ruime selectie aan vintage jurken voor je klaarstaan, in allerlei soorten en maten. Een vintage jurk is onmisbaar in de kledingkast van iedere vrouw met stijl en klasse!

Waar wordt nog meer op gezocht: