Vintage lingerie

Jij hebt vast net als veel andere vrouwen een paar lingeriesetjes in je kast liggen. Beha’s, strings, boxers, hipsters. De één in een zwarte, gladde versie voor onder T-shirts, de ander met allerlei ruches en strikjes of vrolijke kleuren.

 

Aantal gevonden producten: 40
Sorteer op

Variëren met vintage lingerie

Het is maar net in wat voor bui je bent. Maar heb je al eens gedacht aan vintage lingerie? Deze stijl is super vrouwelijk en romantisch. Je lief zal niet weten wat hij ziet als je in je vintage lingerie voor hem verschijnt! En natuurlijk is het niet alleen voor je lief fijn, zo’n mooi setje. Jij voelt je ook sexy en zelfverzekerd met een prachtig setje onder je kleding. Natuurlijk is die vintage lingerie niet altijd even praktisch als er allerlei strikjes en ruches aan zitten. Vintage lingerie is niet alleen maar ruches en hoge slips. Het kunnen ook strak vormgegeven beha’s met polkadots zijn, of een mooie satijnen lijfje. Soms draag je een aangesloten top waarbij je niet wil dat iedereen de structuur van je vintage lingerie ziet. Geen probleem, want ook in gladde materialen is er veel keuze! Het is maar net waar je naar op zoek bent.

Als het gaat om vintage lingerie mag je ook zeker de korsetten niet vergeten. Een korset geeft je lichaam precies de vorm die jij wil dat het moet hebben. Je borsten worden met deze vintage lingerie gelift en worden perfect gevormd. Doordat je middel wordt ingesnoerd komt je taille mooi uit en krijg je een zandloperfiguur met ronde vormen, zoals de pin ups van vroeger. Resultaat: je vult je enorm sexy en je ziet er nog beter uit in je kleding dan je al deed. Sommige korsetten zijn ook nog eens uitgevoerd met jarretels, zodat je je panty aan je korset kunt bevestigen. Je kunt kiezen voor een korset dat je hele lichaam beslaat, maar ook voor een wat korter model, zodat alleen je borsten en taille worden gedefinieerd. Kledingvinder heeft keuze genoeg!