Vintage petticoats

Draai in het rond met de mooiste vintage petticoats! Dit kledingstuk tovert jouw gewone rok of jurk om tot een prachtige, wijduitstaande rok en zorgt ervoor dat jouw jaren ‘50 look nog beter naar voren komt. Het kledingstuk bestond al in de 18de eeuw, maar won eind jaren ’40 aan populariteit dankzij het modehuis Dior.

PRETTY PETTICOATS VOOR VINTAGE LOVERS

Door de verschillende lagen stof worden jouw vrouwelijke vormen geaccentueerd, zodat je je ongetwijfeld op en top vrouwelijk voelt. Vintage petticoats zijn erg geschikt om onder een jurk of rok te dragen. Met dit kledingstuk gaan je rokken en jurken niet alleen een stuk boller staan, maar verhullen ze ook niet alles wanneer je rok door de wind omhoog vliegt. Je hoeft je dus nooit te schamen, want je blijft net zo fabulous als Marilyn Monroe. Je krijgt dus de ultieme vintage look en geef je jouw outfit net iets meer pit mee. 

Met vintage petticoats steel je zeker weten de show, waar je ook gaat. Ook al is je petticoat niet altijd zichtbaar omdat het kledingstuk onder een jurk of rok wordt gedragen, kun je er toch een fashionstatement mee maken. Want een rok met een petticoat eronder ziet er compleet anders uit dan een rok zonder. Daarnaast vind je op Kledingvinder.nl petticoats in allerlei verschillende kleuren. Kies voor een effen exemplaar en laat het kledingstuk opgaan in de rest van je outfit, of ga juist voor een ontzettend felle kleur die afsteekt tegen de kleur van je rok of jurk. Op deze manier geef je een kleine knipoog als de petticoat er even onderuit komt. Draag het naar een feestje met een jaren ’50 thema, een uitbundige bruiloft of op de dansvloer onder je ballroomjurk. Op Kledingvinder.nl vind je een ruim aanbod van verschillende topmerken als Banned, Collectif en Hell Bunny. Deze merken zijn gespecialiseerd in vintage kleding en weten dus als geen ander hoe ze jou er op en top uit kunnen laten zien.